Starfelt Redovisning

Mycket mer än bara en vanlig redovisningsbyrå.

Om oss

Starfelt Redovisning är en personlig redovisningsbyrå i Örebro som erbjuder ekonomi- och rådgivningstjänster till små och medelstora företag i alla branscher. Vår vision är att hjälpa dig som företagare att utveckla ditt företag och uppnå dina mål och framtidsvisioner - oavsett om det handlar om ekonomisk tillväxt, hållbarhet eller helt enkelt mer tid för dig själv och/eller med familjen. Vi har en övertygelse om att mjuka värden skapar hårda värden och går alltid in med ett stort personligt engagemang i alla våra samarbeten, stora som små. Vi bryr oss om ditt företag och människorna bakom det, på riktigt.

Vi som hjälper dig

Jonas Starfelt

Redovisningskonsult & företagsledare

Jonas är företagets grundare och har lång erfarenhet av att arbeta som redovisningskonsult och med kvalificerat ekonomiarbete. Under många år arbetade han i ett av Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag. Han har även erfarenhet av att arbeta strategiskt med ekonomistyrning i större organisationer samt bakgrund som egenföretagare och entreprenör.

Rolf Persson

Redovisningskonsult

Rolf har 20 års erfarenhet som skatterevisor på Skatteverket samt 15 års erfarenhet som redovisningskonsult på en redovisningsbyrå. På meritlistan finns även att han har varit ekonomiansvarig för ett kommunalt fastighetsbolag i tio år. Utöver detta har Rolf även stor erfarenhet av ekonomiarbete i ideella föreningar.

Gedigen erfarenhet och kompetens


Vi har bred erfarenhet av företag och föreningar i många olika branscher, alltifrån byggföretag, detaljhandelsföretag, konsultföretag och caféer/restauranger till transportföretag, fristående förskolor och lantbruk. Oberoende av bransch eller företagsform hjälper vi dig och ditt företag, stort som litet, att hitta lösningar som gör ekonomiprocessen enklare, mer effektiv och lättbegriplig. Allt för att du ska kunna fokusera på att utveckla ditt företag istället för att fastna i administrativa detaljer.

Vi finns i Örebro men har möjlighet att ta oss an uppdrag från hela landet då vi arbetar i helt molnbaserade system och erbjuder ett helt digitalt arbetssätt till våra kunder.

Närproducerade ekonomitjänster

De stora redovisningsföretagen tenderar att i allt större utsträckning använda sig av outsourcade lösningar. Personen som gör den löpande bokföringen eller till och med bokslutet kan sitta hundratals mil bort och ha en lönenivå och arbetsvillkor som i många fall understiger vad hen skulle ha haft här i Sverige för motsvarande arbete. Priset som du som kund betalar är troligtvis oförändrat mot tidigare, då arbetet utfördes lokalt av din personlige redovisningskonsult/assistent. Ett effektivt sätt att öka vinstmarginalen och resultatet på sista raden för dess ägare, men är det en utveckling som du som kund önskar? 

Hos oss kan du alltid vara säker på att tjänsten är närproducerad och såväl miljömässigt som socialt hållbar. Tjänsterna utförs dessutom av någon som är genuint intresserad av att ditt företag ska utvecklas och lyckas, och sker dessutom till väldigt konkurrenskraftiga priser. Vi vill utvecklas och samarbeta långsiktigt tillsammans med er - inte på er bekostnad. Vi tror nämligen att mjuka värden skapar hårda värden - inte tvärtom.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram