Bokföring

Skräddarsydda lösningar för just ditt företag

Vi vet att det är utmanande att vara företagare. Som drivande kraft i sitt företag kan det vara lätt att fastna i administrativa detaljer och inte se de stora perspektiven och då glömma bort de långsiktiga målen för verksamheten.

Förutom att kontinuerligt skapa affärer och affärstillfällen ska man samtidigt sköta sin löpande bokföring, se till att leverantörs- och kundfakturor blir betalda i tid, deklarera till Skatteverket och vara väl insatt i sitt resultat för att kunna fatta väl avvägda investeringsbeslut. 

Att sköta bokföringen på egen hand kan således vara såväl tidskrävande, komplicerat och dyrt, speciellt om man saknar kunskaper om hur man ska göra. Små misstag kan vara tidskrävande att rätta till och kan leda till att fel siffror rapporteras till Skatteverket eller andra intressenter.  

Vi hjälper dig utifrån dina önskemål 

Vi hjälper dig med din bokföring, helt, delvis eller som ett bollplank, så att du kan jobba på din verksamhet och inte i den. Vi delar gärna med oss av våra kunskaper, så om du känner att du har tid och vill lära dig att själv sköta ditt företags ekonomi och bokföring, så hjälper vi dig att komma igång och finns sedan vid din sida när du behöver hjälp. 

Vi arbetar i huvudsak med Fortnox som ekonomisystem men har erfarenhet av och hanterar vid önskemål även en rad andra system såsom Briljant ekonomisystem, Speedledger, med flera.     

Exempel på tjänster vi hjälper dig med

  • Löpande bokföring
  • Avstämningar
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Fakturering
  • Betalfiler
  • Starthjälp och bollplank för dig som bokför själv.
Kontakta oss om bokföring
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram